Photography
foto wedding destination
Weddings
foto wedding destination

Facebook

ECHIPA

Ce suntem? Pasionati, in primul rand. Pentru noi, imaginea perfecta este cel mai bun lucru pe care ti-l putem darui. Pentru ca sunt cele mai frumoase momente ale vietii tale, iar responsabilitatea noastra e sa “le surprindem” si sa le impachetam fara greseala, astfel incat de cate ori “le vei deschide” sa retraiesti emotia acelor clipe. Noi traducem suflete cu ajutorul obiectivului si le asezam intr-un loc din care nu iti vei dori sa pleci niciodata. Locul in care ti s-au implinit visele. Luati pe rand, suntem asa:

daniel-bosa-our-team-daniel

Perfectionist, pasionat pana la exasperare. 24 de ore pe zi nu sunt niciodata suficiente. I-ar mai trebui mereu inca o ora, inca un minut, inca putin ca rezultatul final sa-l ia si pe el prin surprindere. Daca la final nu spune “genial!” o ia de la capat.

Daniel Bosa

videographer si image editor
daniel-bosa-our-team-liviu

“Vezi cadrul ala? Daca tu urci in pom, eu ma duc pe partea cealalta, si punem lumina in partea stanga, e ce trebuie!”
Asta-i Liviu. Neobosit. In permanenta are cate o idee, o sensibilitate si o buna dispozitie care te fac sa crezi ca e pe baterii. Nu e. E doar de neoprit.

Liviu Brasoveanu

videographer
daniel-bosa-our-team-ionut

Nu-l simti, nu-l vezi. Are un bun-simt specific zonei Ardealului. Dar il recunosti! Mereu dupa rezultat! E pasionat de tancuri si de avioane militare, cu toate ca singurele lupte pe care le are sunt cu trepiedul, diafragma si lavalierele. E cel mai sensibil om pasionat de tancuri.

Ionut Balcau

videographer